Hem » Passförklaring

Passförklaring

OBS! Under boka kan du se vilka pass som är schemalagda på respektive anläggning

Gruppträning finns på våra anläggningar i Vännäsby och Robertsfors. Schema och utbud på respektive anläggning hittar du på vår bokningssida.

 

BODYPUMP®

BODYPUMP® från Les Mills är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Du tränar kroppens alla stora muskler med hjälp av en skivstång. Ett säkert träningspass som ger den extra motivation du behöver för att uppnå snabba resultat.

 

Funktionell träning
I denna roliga heltäckande träningform kommer du att få köra både styrka och kondition. Här kommer du att VERKLIGEN att ta ut dig:)

 

Yoga
Flödesyoga är en yoga där vi rör oss i olika flöden och positioner. Vi stärker kroppens in och utsida och jobbar utifrån vår egen förmåga.

 

Yoga yin/yang
Yin/yangyoga är en yoga där vi börjar med lugna mjuka rörelser för att sen gå in och stanna i positionerna en längre stund. Vi går bara in så djupt som känns behagligt för kroppen. Denna yoga kommer att göra oss mera rörlig och vi får även tid att träna på ett lugnt andetag.

 

X-Challenge

X-challenge bjuder på ett svettigt träningspass för hela kroppen. Vid olika stationer kombinerar vi styrka, flås och rörlighet. Ett pass som utmanar alla oavsett nivå.