Aktuellt

Träna över hela Sverige

Nu kan du träna fast du inte är hemma på över 200 gym

Som medlem hos oss kan du med hjälp av appen TrainAway träna på mer än 200 gym över hela Sverige för så lite som 13 kronor per träningstillfälle! Så nu kan du hålla igång din träning även när du till exempel åker till sommarstugan, hälsar på din farmor, tar en cykelsemester, fiskeresa eller åker på en shoppingweekend med bästa kompisen.

Det är enkelt att komma igång!
Klicka på länken nedan för att läsa mer:

https://dittgym.online/klubbsverige-mobil-sommar-2021/

FOODBOX mat

Nu kan du köpa FOODBOX på alla våra anläggningar!

Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad och perfekt anpassad för dig. Hemma i frysen, ta med till jobbet eller efter träningen!

Det är som att ha en egen kock! Det är Foodbox!

Läs mera på foodbox.se

Lägg gärna en beställning på din mat till vannasby@friskvardscenter.se så packar vi ihop och hör av oss för att komma överens om utlämning.

10 rätter – 570 kr

1 rätt – 63 kr

Friskvårdscenter Umeå!

Nu har Friskvårdscenter köpt upp träna på Teg i Umeå.

Vi renoverar för fullt och bygger på anläggningen ännu ett gym på det övre planet. De tidigare faciliteterna finns kvar, och kör på som vanligt, alltså gymmet nere, Spinningen, Studion med alla gruppträning (se Schema)

Just nu är ingången på det nedre planet men efter invigningen så kommer de man gå in på markplan via den södra ingången på Entre Syd.

Allt detta kommer bli super, vi planerar att öppna en bit in på det nya året. Man kan redan nu köpa kort här på hemsidan, appen eller komma in och hälsa på oss på Teg.