Passförklaring

Gruppträning finns på våra anläggningar i Umeå, Vännäsby och Robertsfors. Schema och utbud på respektive anläggning hittar du genom att klicka på "Boka".

HIITSTEP

HIITSTEP är ett 30-minuters högintensiv intervallträningspass (HIIT) som använder stepbräda och dynamiska kroppsviktsövningar. Den har designats för att förbättra kraft, öka styrkan och bränna hundratals kalorier. HIITSTEP-träningen innehåller voice-over-musikspår och fördesignade träningspass som låter instruktörer leverera inspirerande och motiverande träningspass.

Core & Leg Combo

Det här passet fokuserar på att stärka både din core (bål och rygg) och benen med hjälp av kroppsvikt och eventuellt ett gummiband för extra motstånd. De flesta övningar genomförs på matta, och går att utföra både för dig som är nybörjare och avancerad

Full Body Boost

Ett helkroppspass, bestående av intervaller, med både styrka och kondition. Det passar alla, från nybörjare till erfaren. Det finns möjlighet till fokus styrka men även kondition, det väljer du själv!

Seniorträning

Seniorpasset är ett helkroppspass där vi jobbar i stationer. Passet består av 4 stationer, med 2 övningar i varje. Vi använder oss av enkla och funktionella övningar där fokus på passet framför allt är styrka. På seniorpassen använder vi oss både av kroppen som motstånd och fria vikter.

Cirkelträning

Välkommen på en träning med blandat utbud. Vi kombinerar kondition och styrka.

BODYBALANCE®

BODYBALANCE™ är en blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates. Noggrant strukturerade serier av rörelser och positioner med kontrollerad andning till modern musik. Klassen ger dig förbättrad flexibilitet, balans och styrka. Klassen avslutas med en avslappning/meditation.

GRIT STRENGT®

GRIT STRENGTH™ får dig att ge allt och lite till. Du använder dig av egen kroppsvikt, skivstång och viktplattor för att maximera din muskelstyrka. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan tänja dina egna gränser med en coach vid din sida som peppar och motiverar dig genom hela passet.

TONE®

LES MILLS TONE™ ger dig den optimala blandningen av styrka, kondition och bålträning, en komplett träning på 30-45 minuter. Den utmanande blandningen av utfall, knäböj, funktionell träning och övningar med gummiband hjälper dig att höja pulsen och ta din träning till nästa nivå

BODYATTACK®

BodyAttack är ett kommersiellt konditionsträningsprogram med grupp-fitness-idrott inklusive några sport-härledda rörelser, främst inriktade på att utveckla kardiovaskulär kondition. Programmet skapas och distribueras av Les Mills International.

CORE®

LES MILLS CORE är ett effektivt pass till häftig musik med fokus på att stärka din Core. Din Core innefattar mage, rygg, ländrygg, höfter och skuldror vilket är muskler som har en stabiliserande funktion för kroppen.

BODYPUMP®

BODYPUMP® från Les Mills är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Du tränar kroppens alla stora muskler med hjälp av en skivstång. Ett säkert träningspass som ger den extra motivation du behöver för att uppnå snabba resultat.

Funktionell Träning

I denna roliga heltäckande träningsform kommer du att få köra både styrka och kondition. Här kommer du att VERKLIGEN att ta ut dig:)

Yoga

Flödesyoga är en yoga där vi rör oss i olika flöden och positioner. Vi stärker kroppens in och utsida och jobbar utifrån vår egen förmåga.

X-Challenge

X-challenge bjuder på ett svettigt träningspass för hela kroppen. Vid olika stationer kombinerar vi styrka, flås och rörlighet. Ett pass som utmanar alla oavsett nivå.

Medlemskap & bokning

Du kan teckna medlemsskap i någon av våra kundmottagningar, via hemsidan eller vår app Friskvårdscenter.

Tecknar du medlemsskap via appen tar du dig direkt in på anläggningen med din mobil som passerkort!