Träna hos oss!

Tänk på din kropp, din hälsa och välbefinnande – tänk på ditt liv. Ta ett avgörande beslut och börja ett liv som du kommer att må bra av, vi lovar att du inte ångrar dig!

Vi har plats för dig

Att träna på gym är inte en kostnad, se istället träningen som en investering. Den kanske klokaste investeringen du någonsin gör – en satsning på dig själv, din framtid och ditt liv. Se till att få ut mesta möjliga av din träning – bli medlem i Friskvårdscenter så hjälper vi dig.

Gym

Vi anstränger oss för att just du ska trivas hos oss! Våra gym är komplett utrustade med maskiner och utrustning från världsledande fabrikat. Allt från fria vikter, maskiner, kardio & crossfit hittar du på våra gym.

Svartvit bild på en kvinnlig figur som håller två hantlar
Män och kvinnor som tränar i en träningsanläggning

Gruppträning

Gruppträning till inspirerande musik är för de allra flesta det mest effektiva sättet att förbättra kondition, smidighet, styrka och självkänsla.

Boka

PT/Gyminstruktion

Vi erbjuder dig hjälp för att komma igång med din träning vare sig om du aldrig tränat tidigare eller att du vill få inspiration.Personlig träning, PT eller maskingenomgång bokar du i vår webbutik.

Webbutik/boka

Tillsammans med en personlig tränare i grupp utmanas du i din träning och får hjälp att nå dina mål. Högintensiv träning där både kondition och styrka utmanas. Individanpassad träning i grupp, oavsett träningsvana kan du hänga på och utmanas.

Glad kvinna som lyfter hantel och får hjälp av en PT

Medlemskap & bokning

Du kan teckna medlemsskap i någon av våra kundmottagningar, via hemsidan eller vår app Friskvårdscenter.

Tecknar du medlemsskap via appen tar du dig direkt in på anläggningen med din mobil som passerkort!