Hem » Om oss » Nyheter

Nyheter

Erbjudande:

Först till kvarn….100 första tecknande:

Inför premiären av vårt nya gym på Teg så kör vi ett Kanonerbjudande, detta gäller då Årskort med följande priser.

Köp 1 Årskort för 5590:- få 2 (alla anläggningar) ja du läste rätt ge alltså bort ett helt årskort till valfri person som du får med utan kostnad. Samma gäller för 12 mån Autogiro 449:-/ månad.

Familjekort max 4 personer 7900:- (5:e familjemedlemmen betalar 2800:-)

Detta kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vid autogiro abonnemang tillkommer en upplägningsavgift på 249:-, här gäller 12 månaders bindningstid. Extrakortet kommer efter 12 månader få normalpris, självklart med fri uppsägning.

Nu har Friskvårdscenter köpt upp träna på Teg i Umeå.

Vi renoverar för full och bygger på anläggningen ännu ett gym på det övre planet. De tidigare faciliteterna finns kvar, och kör på som vanligt, alltså gymmet nere, Spinningen, Studion med alla gruppträning (se Schema)

Just nu är ingången på det nedre planet men efter invigningen så kommer de man gå in på markplan via den södra ingången på Entre Syd.

Allt detta kommer bli super, vi planerar att öppna en bit in på det nya året. Man kan redan nu köpa kort här på hemsidan, appen eller komma in och hälsa på oss på Teg.

TRÄNA ÖVER HELA SVERIGE!
Nu kan du träna fast du inte är hemma på över 200 gym

Som medlem hos oss kan du med hjälp av appen TrainAway träna på mer än 200 gym över hela Sverige för så lite som 13 kronor per träningstillfälle! Så nu kan du hålla igång din träning även när du till exempel åker till sommarstugan, hälsar på din farmor, tar en cykelsemester, fiskeresa eller åker på en shoppingweekend med bästa kompisen.

Det är enkelt att komma igång!
Klicka på länken nedan för att läsa mer:

https://dittgym.online/klubbsverige-mobil-sommar-2021/

FOODBOX ger dig resultaten du önskar! 

Nu kan du köpa FOODBOX på alla våra anläggningar!

Tänk dig att varje dag utan direkt ansträngning kunna äta god, näringsriktig mat som redan är färdiglagad och perfekt anpassad för dig. Hemma i frysen, ta med till jobbet eller efter träningen!

Det är som att ha en egen kock! Det är Foodbox!

Läs mera på foodbox.se

Lägg gärna en beställning på din mat till vannasby@friskvardscenter.se så packar vi ihop och hör av oss för att komma överens om utlämning.

10 rätter – 570 kr

1 rätt – 63 kr

NYHET!

Nu kör vi igång vår live-träning! 💜
Träning och hälsa är viktigare än någonsin och vi gör allt vi kan för att du ska kunna hålla igång.
 
 
Vissa av våra gruppträningspass kommer vi att sända live så att du kan hänga på hemifrån. På facebook har vi skapat en grupp som heter ”Friskvårdscenter medlemmar” – en grupp för dig med aktivt medlemskap hos oss. Gå med i gruppen och träna med oss!
 
 
1. Ansök om medlemskap i gruppen
 
2. Gå in i gruppen några minuter innan passet startar
 
 
För aktuella pass – följ vår facebook eller titta på info under respektive pass i bokningen (i appen eller på webben).
 
 
De sända passen ligger kvar i gruppen så du kan gå in och träna även efteråt, när helst det passar dig.
Varmt välkommen! 💜
 
 
Ps. Gäller även dig som endast tränar i Vännäs.

Stort TACK till alla er som stöttar oss i dessa tuffa tider genom att behålla era träningskort! Så att vi kan finnas för varandra även när vardagen blir enklare 💜

Nu lanserar vi BODYPUMP® i Vännäsby!

Vill du öka muskelstyrkan, uthålligheten och förbättra din kondition!?

BODYPUMP® fantastisk träning för hela kroppen!

Hitta glädjen och inspirationen genom att träna tillsammans med andra och samtidigt bli coachad till effektiv och säker träning av våra duktiga instruktörer.

Vi är superstolta att presentera vårt samarbete med Les Mills – världsledande inom gruppträning!

Nu kan du köpa FOODBOX på våra anläggningar i Vännäs, Vännäsby och Robertsfors!

Handla direkt i Kundmottagningen i Vännäs eller maila din beställning till vannasby@friskvardscenter.se och hämta ut vid nästa Kundmottagningstillfälle på respektive anläggning. Ange anläggning, antal och vilka rätter.
För utbud – klicka in på https://www.foodbox.se/var-mat/

570 kr för 10 rätter
63 kr/st

Fantastiskt hälsosamma, goda och väl genomtänkta rätter för dig som vill må bra och komma i form!

Välkommen med din beställning!

Till Dig som medlem

Som stolt ägare till Friskvårdscenter har jag sedan 2006 haft den fina möjligheten att få verka och driva mitt företag med ett mål och vision att främja god hälsa på de orter vi verkar på.

Jag har idag privilegiet att få ha fantastiska medarbetare vid min sida som alla precis som jag brinner för att få inspirera och hjälpa alla er medlemmar till en hälsosammare och starkare vardag, livsstil och god livskvalitet!

Situationen som Coronaviruset har ställt oss inför idag, påverkar oss alla.

Jag vill därför dela med mig om Friskvårdscenters situation. Vad vi gör och kan fortsätta att göra för att tillsammans ge de bästa förutsättningarna för friska liv.

Det viktigaste är att du som medlem ska ha de bästa förutsättningarna för att känna dig trygg när du besöker din anläggning för att träna. Varje dag följer jag tillsammans med mina kollegor utvecklingen i samhället. Vi förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens information och rekommendationer i varje beslut vi tar.

All vår personal vet att de ska stanna hemma om de inte känner sig fullt friska. Och samma rekommendation har vi till er medlemmar. Vi fortsätter prioritera god hygien genom noggranna städrutiner. Vi ser att tvål och handsprit används flitigt vilket betyder att både vi och ni medlemmar tar ett stort eget ansvar. Det är verkligen av högsta vikt för hela samhället att motverka smittspridningen.

Vi vill fortsätta att uppmuntra till en hälsosam livsstil. Att hålla kvar vid rutiner som får oss att må bra och ger oss extra kraft och ork att ta oss igenom mentalt tuffa tider.
Det ger mig hopp om att vi kommer att ta oss igenom det här tillsammans!

Vi kommer fortsätta hålla öppet och verksamheten igång som vanligt om inga rekommendationer ändras från myndigheterna. För utan ER medlemmar kan vi inte existera!

Genom att behålla ditt medlemskap och stanna kvar hos oss även när du inte kan eller vill nyttja ditt anläggningen till fullo, gör du det möjligt för oss att kunna fortsätta skapa träningsupplevelser tillsammans även i framtiden.

Så håll kvar i ditt medlemskap, träna som vanligt om du känner dig frisk, ta del av våra digitala lösningar ifall du just nu föredrar att träna hemma. Uppdatera dig via våra sociala medier och passa även på att ta dig ut och njut av härlig vårsol och boosta kroppen med energi och frisk luft.

Du som medlem ska ha ett stort tack i en tid som denna. Häng kvar med oss, så att vi kan fortsätta ses på Friskvårdscenter även när vardagen blir enklare.

Ta hand om dig, och dina nära och kära!

Bästa hälsningar
Anders med personal

Vi är många som vill träna och må bra. I dessa virustider behöver vi ta extra hänsyn till varandra.

Känner du dig hängig? Håll dig hemma, precis som vanligt.

Har du frågor kring Covid-19, ring 113 13. Kontakta 1177 om du får feber, hosta eller andningsbesvär.

För att skydda dig själv och andra rekommenderas:

  1. Tvätta händerna ofta.
  2. Hosta och nys i armvecket.
  3. Undvika att röra ögon, näsa och mun.
  4. Stanna hemma och ta hand om dig om du känner dig hängig.

Vi följer utvecklingen och lyssnar på Folkhälsomyndigheten. Om vi ser anledning att komma med ytterligare rekommendationer så gör vi det.

Är du intresserad av att jobba som instruktör hos oss? Kontakta Josefin Persson – 010-330 99 06 – josefin@friskvardscenter.se 

Många hade frågor om rätt stakteknik därför anordnades en kvällsutbildning med Matte Vesterlund:)

Klicka på länken…

SkiErg, Stakutbildning