Umeå Kommun

Som anställd på Umeå kommun får du förmånligt pris hos oss på Friskvårdscenter. Sedan den 1 februari 2022 är vi med på friskvårdsavtalen för Umeå kommun och vi ser fram emot att skapa träningsglädje med er! Alla våra anläggningar på Friskvårdscenter ingår i ditt medlemskap.

Vi har anläggningar i Umeå, Vännäsby, Vännäs och Robertsfors.

Så tecknar du ditt kort

Du skickar in din ansökan på intranätet för Umeå kommuns anställda. Därefter hanteras din ansökan av lönesupport som i sin tur skickar din ansökan till oss. När vi har mottagit din order samt färdigställt din beställning skickar vi en bekräftelse till din via epost. Därefter besöker du vår kundmottagning i Umeå för att hämta ut ditt fysiska kort och registrera dina sista personuppgifter.

Förmåner

Vi erbjuder dig gärna en fri provträning innan du tecknar medlemsskap. Provträningen behöver ske under kundmottagningstider för att du skall ta dig in i gymmet.

Gymintro (introduktion av maskiner) ingår i ditt medlemskap. Detta kan du boka med vår personal i kundmottagningen eller mejla in en förfrågan om.

Genom ditt medlemskap får du 15% rabatt på valfri behandling hos LPG by Columbus & Hewitt (massage)

Upptäck våra anläggningar

Fyra anläggningar fyllda med passion, gemenskap och kvalitet. För dig som vill få ut mer av din träning. Hos oss hittar du fria vikter, maskiner, kardio, crossfit, gruppträning och spinning, allt med högsta kvalitet.