Hem » Passförklaring

Passförklaring

OBS! Under boka kan du se vilka pass som är schemalagda på respektive anläggning

Gruppträning finns på våra anläggningar i Vännäsby och Robertsfors. Schema och utbud på respektive anläggning hittar du på vår bokningssida.

 

BODYPUMP®

BODYPUMP® från Les Mills är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Du tränar kroppens alla stora muskler med hjälp av en skivstång. Ett säkert träningspass som ger den extra motivation du behöver för att uppnå snabba resultat.

 

Funktionell träning
I denna roliga heltäckande träningform kommer du att få köra både styrka och kondition. Här kommer du att VERKLIGEN att ta ut dig:)

 

Yoga
Lugn yoga där vi stannar länge i varje position och försöker hitta en bra stretch under tiden. Ta med en filt och en kudde om ni har. De kan bli kallt när vi kommer ner i varv därav filten och kudden har vi som stöd om de behövs i övningarna. En enkel och mjukare form av yoga. Centralt under utövandet är fokus på andningen samt uppmärksamhet och närvaro. Effekter av regelbundet utövande är en starkare kropp, bättre hållningsmuskulatur och rörlighet samt ett lugnare sinne. Passar alla, både nybörjare och erfarna utövare. Passet innehåller andningsfokus, solhälsning, stående/sittande positioner samt avslappning. Ta hand om dig och unna dig en stunds yoga!

 

X-Challenge

X-challenge bjuder på ett svettigt träningspass för hela kroppen. Vid olika stationer kombinerar vi styrka, flås och rörlighet. Ett pass som utmanar alla oavsett nivå.